Turnatorie aluminiu Brasov

 


Topirea si mentinerea aliajelor de aluminiu este facuta in cuptoare cu creuzet performante si automatizate marca Hindenlang - Germania, fiecare cuptor avänd o capacitate de 350 kg aliaj de aluminiu. Productivitatea buna a cup- toarelor de topire poate asigura o cantitate zilnica de material lichid de minim 2100 kg/cuptor.
Prin tehnologia proprie asimiliata
de firma noastra, inclusiv utilizarea unor vopsele originale aplicate pe cochile, obtinem piese perfect sanatoase si cu un aspect de luciu metalic avänd un grad avansat de finete a suprafetelor. Precizia pieselor noastre se incadreaza in clase foarte stränse de toleranta (ex. Conform SR ISO 8062 clasa 4 DIN 1680 GTA 16 sau dupa Norme Franceze NFA si in clase mai stränse pentru piesele cu cerinte speciale impuse in desene sau specificatii)

Societatea noastra dispune si de cuptoare de tratament termic (punere in solutie si imbatränire) care confera pieselor caracteristici mecanice deosebite, precum si de o instalatie de vibronetezire care asigura o calitate a suprafetelor deosebite. Aliajele de aluminiu folosite in prezent sunt urmatoarele: ATSi 7 Mg 0.3 (0.6), ATSi 12 Cu 1 Mg 1 Ni 1 Mn Ti , ATSi 12

Firma noastra a achizitionat un nou Spectometru de laborator, model Columbus produs in Germania de firma Quantron GmbH avänd urmatoarele caracteristici:

-   Aparatul model 2006 dotat cu fotomultiplicatori

-   Baza aluminiu cu masurarea a 25 elemente din componenta aliajului

-   Rezultate obtinute in cel mai scurt timp pentru eventuale corectii ale sarjei

-   Stabilitatea mare in reproducerea analizelor chimice avänd o buna trasabilitate

-   Utilizarea celor mai noi softuri din domeniul analizelor chimice spectrale.


 

Cleme §i armaturi

Clamps and Reinforcements

Locatie


View My Saved Places in a larger map